Bogbloggerevent: krimigenren, bogbloggere og litteraturfestivaler

hey bogbloggere

Bogbloggere har skabt et rum på nettet hvor de kan få afløb for deres læseglæde og dele deres begejstring for bøger og diskutere med ligesindede. På den anden side af skærmen sidder læserne, som med bogbloggernes opståen har rig mulighed for at finde nogen de deler smag med, og få inspiration til den næste bog de skal læse.

Kbh Læser er gået sammen med bogbloggen Mellem Linjerne om at lave et event for danske bogbloggere, hvor der vil være oplæg af forfattere og succesfulde bloggere. Fokus vil være på krimigenren. Herudover vil der også være en paneldebat om hvad bogbloggere og litterære festivaler kan bruge hinanden til og lære af hinanden.

Vi synes selv, at bogbloggere og festivaler er et oplagt makkerpar: begge er en fejring af litteraturen og læseglæden, og begge har som formål at præsentere et udvalg af bøger, så nye læsere kan få inspiration og idéer og måske give gamle læsere nye perspektiver og mulighed for at diskutere den pågældende bog. Og i forhold til væksttemaet synes vi det er oplagt at tage fat i en gruppe, der ikke bare vokser, men selv har sået sine frø og selv udvikler sig med rivende hast.

Men har vi ret, eller er det ønsketænkning? Hvad synes du som blogger? Hvad synes du som festivalleder? Som forfatter? Som forlagsperson? Er det overhovedet interessant at diskutere de muligheder, og er det en god idé at festivaler og bloggere samarbejder og lærer af hinanden, eller bidrager det bare til indspisthed i bogbranchen? Hvad gør det ved blogmediet? Hvad gør det ved forholdet til læserne?

Kom og diskuter. Mød forfattere, bogbloggere, forlagspersoner og litterære festivaltyper. Lyt og lær, eller byd ind.

Målet er også at vi på sigt etablerer nogle mere faste samarbejder mellem bloggere og festivaler, baseret på hvad de forskellige parter giver udtryk for til eventet.

Arrangementet foregår på Københavns Hovedbibliotek d. 5. marts kl. 14-18. Der vil være forplejning og en goodiebag til alle fremmødte. Tilmelding er nødvendig – senest 17. februar til kontakt@mellem-linjerne.dk

Se det fulde program for eventet på facebook, eller på mellem-linjernes blog.

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyhederne fra os direkte i din mailbox