Kære alle! Her endelig lidt nyt om Kbh Læser 2019!

Kære alle! Her endelig lidt nyt om Kbh Læser 2019!

Kbh Læser er efter en tænkepause på banen igen.

Meget er nyt siden sidst: Da den sidste Kbh Læser festival blev afholdt i 2018 var festivalen forankret i Københavns Biblioteker. Nu har Københavns Biblioteker fokus på den nye børnefestival “Vi elsker bøger”, og der er altså ikke længere fokus på Kbh Læser, der derfor var i fare for blot at ende i mølposen. Det er vi en gruppe af tidligere medarbejdere på festivalen, der synes vil være alt for ærgerligt. Det ville jo også betyde, at København stod uden helt egen samlende litteraturfestival.

Så med opbakning fra den nu afgåede Kulturborgmester Nico Grünfeldt er Kbh Læser nu genopstået som en uafhængig festival, der er organiseret som en forening. Det betyder også, at festivalen pt. er ganske ufinansieret, så der ligger naturligvis et godt stykke arbejde foran os; ikke mindst med at rejse midler til festivalen og finde ud af, hvordan vi bedst skruer festivalen sammen og organiserer den på en måde, der er fremtidssikret.

Vi vil gerne holde fast i, at alle de små og store litterære aktører, der findes i hele København er grundkernen i festivalen - og vi har allerede talt med mange af jer, der har givet os meget moralsk opbakning i denne overgangsperiode. Det er vigtigt og skønt. Hvis ikke I er med, har festivalen ingen berettigelse.

Vi vil gerne indkalde jer alle, der har interesse i festivalen og holdninger til, hvad vi kan gøre og hvordan vi gør det bedst, til et møde onsdag 3. april kl. 20 i Litteraturhuset, hvor vi vil diskutere alt dette med jer. Derefter kan vi komme i gang med benarbejdet på den rigtige måde. Derfor, sæt kryds i kalenderen og tilmeld jer meget gerne HER, så vi ved, hvor mange vi ca. bliver. Og kom også meget gerne med jeres besyv, holdninger, idéer her - alt er mere end velkomment!

Kh

Jon, Ditte, Marie-Louise og Niels

Kontakt@kbhlaeser.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyhederne fra os direkte i din mailbox