Rettelser og tilføjelser i programmet

Kære alle

Der er forekommet nogle sidsteøjebliksændringer i programmet. Her er en samlet oversigt:

- NYE ARRANGEMENTER: Lig&Lyt til Alen Mešković – Special Edition! og Lig&Lyt til Asta-Maja og Maise Njor 

- De to arrangementer ’Kom og læs med Læseforeningen!’, som finder sted i Kulturtårnet på Knippelsbro d. 24/02 er gratis.

- Arrangementet ’Dig og mig, os og dem – Nutidskunstens radikale manifester’ er gratis, så kom forbi KRÆ syndikatet d. 25/02.

- Arrangementet ’MANIFESTO’ afholdes d. 26/02 kl. 19:00 i stedet for 17:00, som står i avisen. ’MANIFESTO’ foregår på Christianshavns Bibliotek.

- Kasper Opstrup deltager ved arrangementet ’Når Sci-fi bliver samtid’ d. 27/02, som finder sted på ENIGMA Museum for Post, Tele og Kommunikation.

- Arrangementet ’Jorden er fuldkommen levende og dækket af papiller’ er gratis og holdes på Litteraturhuset d. 28/02. Arrangementet er støttet af Statens Kunstfond og af Indre By lokaludvalg.

- Amani Lazar kommer desværre ikke til arrangementet ’København læser syrisk litteratur’, som finder sted på Københavns Hovedbibliotek d. 01/03.

- Arrangementet ’Houellebecq, Underkastelse og Manifester’ er blevet flyttet fra d. 04/03 til d. 03/03 kl. 14:00. Den åbne prøve af forestillingen afholder på Betty Nansen Teater.

- Desværre kan Ole Münster ikke deltage i arrangementet Den2Radio d. 27/02. I stedet deltager forskningschef i CEPOS Henrik Christoffersen, der har udarbejdet en meget grundig rapport om det danske biblioteksvæsens aktuelle status. 

- Desværre kan Claus Bryld ikke deltage i arrangementet Den2Radio. I stedet kommer professor Bernard Eric Jensen.

- På grund af den store efterspørgsel på Luis Buñuel, surrealismen og de surrealistiske manifester på Cinemateket den 28.02 kl 16. er arrangementet nu flyttet til Bio Carl-sal med 180 pladser, og adgang fordrer billet. Du kan læse mere her: Luis Buñuel, surrealismen og de surrealistiske manifester på Cinemateket

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyhederne fra os direkte i din mailbox