Superhelte og antihelte - For små og store børn

Superhelte og antihelte

For små og store børn

Biblioteket Rentemestervej/Kim Fupz Aakeson

Kbh Læser er også for små læseheste og lyttere. Superhelte og almindelige helte er et tema, der går igen til de forskellige børnelitteraturarrangementer rundt omkring i byen. Hør om og tegn eventyrernes helte og antihelte; Klodshans, Rottefængeren og Prinsen på den hvide hest i Osramhuset på Nørrebro lørdag d. 5 marts kl. 10.00. I Valby Kulturhus fortæller Mariane Josefsen historier for skoleklasser om tapre mænd og drenge, der drager ud i verden for at finde lykken. Det er om tirsdagen d. 1. marts og onsdagen d. 2, begge dage både kl. 9.15 og kl. 10.30.

Det mere nutidige bud på en helt er superhelten. Blågårdens Bibliotek har skabt en slags superhelte-fabrik, Bathulen hedder den, som onsdag d. 2. og 3. marts vil udklække nye, små superhelte: Bibliotekets egen superhelt vil læse superheltehistorier op, og medbringer man stof af 70 cm i længden, kan man få det klippet og syet til sin helt egen superheltekappe. Som vanligt afholder Biblioteket Rentemestervej festival i festivalen i form af Børnebogsfestivalen NV i dagene d. 26. – 27. februar.

En række arrangementer byder blandt andet på oplæsning, teater, pandekagebagning og bibliotekshunde. Kim Fupz Aakeson læser op, børnebogsforfatter Hanne Kvist afholder tegneworkshop og det samme gør Hanne Bartholin, der står bag bogen om krokodillen Finn Herman. Alle andre børnevenlige arrangementer er naturligvis også at finde i arrangementsoversigten.

God fornøjelse

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyhederne fra os direkte i din mailbox