Tak for en forrygende festival!

kbh læser 2012 har været en festival med sand litteratur- og læseglæde, hvor vi havde 2 udsolgte litteraturbusser der kørte folk rundt til byens litterære locations, hvor 60 heldige publikummer hørte om urbane haver i Kvarterhuset på Amager. kbh læser 2012 var en festival hvor gymnasieklasser hørte om de mytiske 80’erne, var med på Poe vandring og hørte om ny digital litteratur. kbh læser 2012 var en festival hvor mere end hundrede festivaldeltagere var på byvandring i Dan Turells og Ole Jastruas fodspor. Hvor 80 børn mødte Hr. Skæg på Rådhusbiblioteket hvor han lærte dem at læse ’ALT’, og hvor 100 børn mødte Kim Fupz Aakeson og hørte ham læse op af en bog der endnu ikke er udkommet.

kbh læsers internationale navne var også de helt store tilløbsstykker med udsolgt til Eugen Rugen På Den Sorte Diamant og med over 100 publikummer til både Anne B. Ragde og Jan Guillou.

I alle Københavns bydele har der været forfatterbesøg og lokalhistoriske foredrag, der har været levende litteratur på biblioteker, i skoler, på caféer, i kirker og boghandlere. Festival har også budt på skriveworkshops, oplæsninger og forfattermøder, og kbh læser har igen i år, bragt litteraturen og læseglæden ud til rigtig mange publikummer i alle aldre, og det er netop det, vi ønsker.

Tusind tak for en forrygende festival til alle optrædende, alle arrangører og til alle publikummer der trodsede de mørke novemberaftener og mødte talstærk op for at fejre litteraturen med kbh læser.

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyhederne fra os direkte i din mailbox