Sådan bliver I en del af Kbh Læser 2018

Sådan bliver I en del af Kbh Læser 2018

Har du planer om et konkret arrangement eller sidder med et spørgsmål eller en idé, så kontakt os endelig. Dette gælder også hvis du selv er forfatter, har en boghandel eller et sted, der normalt ikke huser litteratur, men kunne tænke sig at prøve det under festivalen.

Kbh Læser er en festival, hvor boghandlere, biblioteker, museer, kulturinstitutioner, små og store litteraturscener samt andre med interesse for litteratur står for hovedpartens arrangementer, så jeres idéer og arrangementer er essentielle. Som udgangspunkt skal I selv stå for jeres arrangement, men vi vil rigtigt gerne forbinde forfattere med steder, der mangler en forfatter og omvendt. Idéer til nye steder, hvor litteraturen kan komme ud, er også meget velkomne. Så kan vi prøve at samle op, videreudvikle og sparre på idéerne sammen med jer.

For at gøre festivalen så skarp, vedkommende og relevant som muligt, er det vigtigt at I forholder jer til årets tema, som er MANIFEST. Det er op til jer, hvordan I må gøre det og hvilke forfattere eller forfatterskaber, I vil trække frem. Det er vores håb, at temaet avler nye idéer og får en mulighed for både at sætte fokus på aktuelle og ikke-aktuelle forfattere.

For idéer, sparring og også hvis I allerede har et næsten færdigt arrangement, kontakt os på kontakt@kbhlaeser.dk 

D. 15. januar 2018 er der deadline for arrangementer, der skal være en del af programmet. Det betyder at jeres arrangement skal være klar, så I kan sende alt information til os inden den dato – så sørger vi for at markedsføre jeres arrangement i vores programavis, web og sociale medier.

Klik Her for at se, hvilke informationer, I bedes sende om jeres arrangementer.

Klik Her for at downloade Kbh læsers logopakke

Klik her for at se programmet for 2017

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyhederne fra os direkte i din mailbox