Menu

Videre til indhold | Videre til menunavigation

Du er her: Forside Members lkrause64 Poesi i Poesiens Hus

Poesi i Poesiens Hus

Poesien har sit eget hus, nemlig Poesiens Hus, i Gothersgade. Kom forbi og lyt til Brian P. Ørnbøl, Cecilie Lolk Hjort, Christoffer Gertz Bech, Cindy Lynn Brown, Lonni Krause og Philip Tafdrup

Poesiens Hus i Gothersgade er et vældigt poetisk hus. Foruden selve navnet, der indikerer 'poesi', er det også et smukt hus.

Væggene indbyder klosterligt til fred, ro og andagt, og man sætter sig ned på en stol. Den, der rokker. Stolen er lyseblå, men der er også violette stole. Så rejser man sig og går ind i et rum. Og et til. Der er stubbe, lænestole, borde og puder. Hov, der er Lene Henningsen, som har kæmpet flere år med at få Poesiens Hus til at være, hvor det er. Nu.

Der hilses, og kaffe og kage på en bakke bringes til den tørstige og sultne.

  

Den 10.11 klokken 20.00-22.00 stiller en håndfuld poeter sig op i netop dette hus med deres digte og tekster, klar, til at fylde huset ud med ord.

Gør som H.C. Andersen gjorde engang, og så mange efter ham: Gå ad Gothersgade med Kongens Have på din ene side og Poesiens Hus på den anden. Find os! Brian P. Ørnbøl, Cecilie Lolk Hjort, Christoffer Gertz Bech, Cindy Lynn Brown, Philip Tafdrup og Lonni Krause

Mail: [email protected]

www: http://www.poesienshus.dk/

Tid, sted og pris
Poesiens Hus
Gothersgade 89
1123 København K
 
Pris:
kr. 0
 
Starttidspunkt:
10/11 2011 20:00
 
Sluttidspunkt:
10/11 2011 22:00

Kategori
oplaesning
Målgruppe
Voksne