Menu
Log ind


Glemt adgangskode?
Ny bruger?
Programændringer
'100 steder at huske før de forsvinder', foredrag med Jacob Holdt i Kvarterhuset, Jemtelandsgade d. 12. november, foregår kl. 19-21
 
Tegneworkshops med Rasmus Bregnhøi: Bregnhøi erstattes af en kollega, den populære illustrator Hanne Bartholin, som står for de tre workshops i Bibliotekshuset, på Øbro Jagtvej Bibliotek og Solvang Bibliotek.

Se det opdaterede program under 'find arrangement'. Her kan du også se, hvem der interviewer forfatterne.

Musik og komponister i Indre By: den guidede tur finder kun sted onsdag d. 11. november og ikke torsdag.

Forfatterskolens elever læser op én aften: tirsdag d. 10.november

 


Bidragydere

  

Sponsorer

Cicero

Gyldendal

Jysk Rejsebureau

Hans Reitzels Forlag

Introite

Lindhardt og Ringhof

People´s Press

Rosinante

 

 

 
Du er her: Forside Members illum ILLUM Books præsenterer: Forrygende frokost
Handlinger tilknyttet webside

ILLUM Books præsenterer: Forrygende frokost

Mød Sonja Bock og Trine Hahnemann i ILLUM Home på 3. etage, hvor de serverer smagsprøver fra deres kogebog 'Forrygende frokost'

'Forrygende frokost' skal give os de skønne, hyggelige frokoster i familiens og venners skød tilbage, og der er gastronomisk mange muligheder for at lave noget lækkert. Bogen indeholder inspiration til 20 vidt forskellige årstidsbestemte frokoster, når man vil invitere til fest med det hele, eller når man blot vil plukke løs i opskrifterne på en ganske almindelig lørdag eller søndag derhjemme sammen med den nærmeste familie.

Tak for brunch - tid til lunch

Trine Hahnemann og Sonja Bock synes, vi har fået rigeligt med brunch gennem de senere år. 'Forrygende frokost' bringer frokosten tilbage i fokus og giver den sin gamle værdighed tilbage – når vi mødes til fælles måltider, når vi inviterer gæster eller bare vil have den helt særlige oplevelse – intimt for to.

Sonja Bock kender man som bestsellerforfatter til bl.a. 'Suveræne Salater', 'Flere Suveræne Salater' og 'Brillante Buffeter', 'Suverænt Sundt' og 'Suveræne Succeser'. Trine Hahnemann er direktør i Hahnemanns Køkken ApS, madskribent i ALT for damerne og forfatter til 'Skøn mad hver dag', 'Den skandinaviske kogebog' og 'Mad til 365 dage'.

Tid, sted og pris
ILLUM
Østergade 52
1001 København K
33 18 27 22
 
Pris:
kr. Arrangementet er gratis
 
Starttidspunkt:
07/11 2009 13:00
 
Sluttidspunkt:
07/11 2009 14:00
Kategori
diverse
Målgruppe
Alle