Menu
Du er her: Forside Members webmaster Digitale saloner på Københavns biblioteker
Handlinger tilknyttet webside

Digitale saloner på Københavns biblioteker

Kom til en kop kaffe og en hyggelig, uformel snak om noget af det nye grej, som Københavns biblioteker kan byde på og få en guide i, hvordan du kan udnytte de lette og smarte digitale muligheder til at få nye læseoplevelser

I år gør kbh læser en ekstra indsats for at udforske den digitale litteraturs muligheder. Der holdes Digitale saloner på ni af Københavns biblioteker, hvor der præsenteres forskelligt udstyr, som du kan benytte, når eksempelvis du vil læse nogle bibliotekets mange lydbøger.

De Digitale Saloner inviterer indenfor til et par hyggelige og uformelle timer efter arbejdstid, hvor alle, som er nysgerrige efter at vide mere om e-bogslæsere, iPads og digital litteratur i det hele taget, er velkomne til at kigge forbi. Sammen med en guide vil du få indblik i dine digitale muligheder på biblioteket samt markedets nyeste udvikling over en kop kaffe.

De Digitale saloner står klar fra mandag den 7. november til torsdag den 10. november kl. 16-18.

Det sker på Hovedbiblioteket og bibliotekerne på Østerbro, Brønshøj, Sundby, Islands Brygge, Blågården, Vesterbro, Valby og Nørrebro.

Hold også øje med særarrangementer på de enkelte biblioteker, som Digitale saloner holder, her på hjemmeside kbhlaeser.dk

Tid, sted og pris
Københavns biblioteker
 
Pris:
kr. 0
 
Starttidspunkt:
07/11 2011 16:00
 
Sluttidspunkt:
11/11 2011 18:00
 
Bemærk:
Denne begivenhed afholdes:
Mandag Onsdag Tirsdag Torsdag

Målgruppe
Alle
Samarbejdspartnere