Menu
Du er her: Forside Members webmaster Gadepoesi og piratbiblioteker
Handlinger tilknyttet webside

Gadepoesi og piratbiblioteker

Københavnerne opfordres til at læse deres egen bydel, som var den en bog. STREETHEART orkestrerer derfor en række events og installationer i byens rum, som skal fungere som øjenåbnere for ordet på gaden

STREETHEART og kbh læser sætter fokus på gadens ord. Med udspring i gadekunsten og gadepoesiens flygtige natur orkestrerer det lille, rebelske formidlingsbureau STREETHEART en række events og installationer i byens rum, der skal fungere som øjenåbnere for ordet på gaden.

Byen er fuld af ord, men i vores travle hverdag og færden igennem byen lærer vi hurtigt at si de fleste unødvendige, uvigtige budskaber fra. STREETHEART vil hive opmærksomheden tilbage i nuet og åbne op for de fortællinger, der gemmer sig i byens rum. 

 

Piratbiblioteker

Hold øjne og øre åbne, sæt farten ned på din vej forbi Hovedbiblioteket i Krystalgade, i nærheden af BIBLIOTEKET på Rentemestervej, når du slentrer forbi Christianshavns Bibliotek, drøner forbi Biblioteket på Blågårds Plads eller vandrer rundt omkring Vesterbro Bibliotek, for der vil poppe uventede biblioteker op, overraskende ord, glædelige begivenheder og poesi med byens ord.

Gadepoesi og køleskabsdigte 

Byen bugner af tekst, og STREETHEART udfordrer dig til at læse med ved deltage i en gadepoetisk skattejagt i byens kringelkroge. 

Del dit yndlingsord med byen // Spot dine favorit eller hadeord // Snup et billede af ordet og send det [email protected]

Herefter vil dit ord blive føjet til en køleskabspoesi-installation, som du kan komme og lege videre med på en af ovenstående biblioteker. 

Der udtrækkes en vinder blandt de mest originale ord og sætninger under festivalen.

Tid, sted og pris
I dit yndlingskvarter
 
Pris:
kr. 0
 
Starttidspunkt:
05/11 2011 11:00
 
Sluttidspunkt:
11/11 2011 23:00
 
Bemærk:
Denne begivenhed afholdes:
Fredag Lørdag Mandag Onsdag Søndag Tirsdag Torsdag

Kategori
gadeplan
Målgruppe
Alle
Samarbejdspartnere