_MG_7690-copy
Kbh læser får rigtig gode tilbagemeldinger fra arrangørerne, de fortæller at de motiveres af at være en del af noget større, og at det fælles program og den fælles PR gør, at deres Kbh læser arrangement bliver set og besøgt af flere, end deres sædvanlige arrangementer.

De to sidste år har vi afholdt nogle meget vellykkede og velbesøgte arrangementer i forbindelse med Kbh læser, hvor der har været flere besøgende end til vores normale arrangementer. Vi tror, at den fælles markedsføring er rigtig god og gavner såvel Kbh læser som helhed som hver enkelt institution.

Anne Julie / Nikolaj Kunsthal

_MG_7682-copy

 

Samarbejdet med Kbh Læser har været fortrinligt. Der har været korte og præcise kommunikationsgange og ikke mindst en omsorgsfuldhed og en begejstring for festivalen. Eksponeringen gennem Kbh Læser - det elektroniske såvel som det trykte program – har helt konkret betydet, at vi til vores arrangement har haft gæster der ikke normalt ville være dukket op. Det har været en stor succes og vi glæder os allerede til næste omgang.

Simon / Korridor No.33

 

_MG_7599-copy

Vort publikum består af patienter, forskellen festival-arrangementer og vores andre arrangementer er fx, at vores deltagere får en fornemmelse af at deltage i noget, som også foregår ude i samfundet - altså bliver de ligestillet med det liv, der leves uden for hospitalet. 

Ann-Dorte / Rigshospitalets Bibliotek

 

 

 

IMG_7665-copy

Det er nu tredje år vi bidrager til festivalen, og den interesse der er for vores aktiviteter – også i år – gør, at vi ønsker at bidrage igen til næste år.”

Simon / Forsvarets Bibliotek

 

 

 

_MG_7547-copy

Ca. 70 børn har skrevet historier på Movellas site under temaet ’Barndommens gade’. Jeg tror det har haft betydning at være en del af festivalen – arrangementet er via det fælles program blevet læst af mange – den ene skole der deltog i workshoppen kom fra Holbæk! Det har været et godt samarbejde.

Ingelise / Hovedbiblioteket

 

 

 

Lars saabye christensen DR

Det blev en magisk aften fuld af glade gæster, sjove folk der optrådte med kapgang, en TV-læge på slap line og en målløs forfatter, som var klog og i sync med alle læserne. Og bibliotekarerne var vildt gode til at hjælpe, guide og sprede knaldgod stemning (…) Det er klart et af de arrangementer som vi i DR Læseklubben har haft det allersjovest med at lave, som jeg husker det.

Kåre / DR Læseklubber

 

 

KBHlaeser030

Vi er rigtig glade for - på en nem måde - at kunne være del af et større hele, som det er muligt med Kbh læser-ugen. Så vi regner med at gentage succesen til næste år.

Maibritt / Margrethekirken