Fredag 02 Marts 16:30

Hvad er forfatterens rolle i samfundet?

Forfatterens rolle i samfundet bliver taget under kærlig behandling, når forfatterne Robert Zola Christensen, Mikael Josephsen og Maja Lucas diskuterer, hvad litteraturen skal kunne i en tid præget af mange (litterære) debatter, fra #metoo over hvidhed til politisk korrekthed og junglesnakke.

Hvor går grænsen, og hvilke hensyn skal man tage i en forurettetparat tid? Kom og hør de tre give hver deres bud på forfatterrollen anno 2018.

************************************

Robert Zola Christensen udgav i 2017 “Balloner forbudt” på Forlaget Arabesk om en midaldrende lektors mange kvaler i det politisk korrekte Sverige.

Mikael Josephsen udgiver i marts “Jeg er farmor” på Forlaget Arabesk. Digtsamlingen behandler et liv på (ud)kanten i boligblokkene, hvor farmor henter øl i skuret, og farfar besøger ‘luderconni’.

Maja Lucas udgav i 2016 den anmelderroste "Mor. En historie om blodet", om alle de ambivalente følelser, der kan være ved at blive mor - men som vi sjældent taler om. Derudover har Maja Lucas oversat en digtsamling af Tua Forsström, der udkommer på Forlaget Arabesk i 2018.

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyhederne fra os direkte i din mailbox