Søndag 04 Marts 10:00 - 12:00

Lig&Lyt til Asta-Maja og Maise Njor

23. marts udkommer Maise Njors kommende bog 'Alle veje fører til moR'. En bog, der ligesom flere af Maises tidligere bøger, udgøres af en korrespondance mellem hende og en særlig udvalgt. Denne gang Maises egen datter, Asta-Maja.

Som manifester er flest, er også korrespondancen her mellem mor og datter blevet til i en kritisk periode. I dette tilfælde dér, hvor barn er blevet voksen, og hvor mor og datter ikke længere deler husnummer. Eller land for den sags skyld. For Asta-Maja flyttede til Rom, og tilbage sad Maise og forsøgte at manifestere sin vigtighed overfor den savnede førstefødte i dét, Asta-Maja har døbt MAMMAFESTET. En forrygende fortolkning af årets Kbh Læser-tema; Manifest. Bravo. 

Vær med, når to kvinder fra to generationer inviterer os ind i et ærligt univers om forandring og frygt og kærlighed og løsrivelse. Vi forestiller os, at det bliver sjovt. Det plejer det gerne at være, når Maise Njor sætter ord på hverdagens traumer. Asta-Maja har vi endnu til gode at erfare. Vi glæder os enormt til det!

Det er Lig&Lyt, når det er bedst. Og så falder det på sidste dag i kbh læser som et smukt punktum efter en vellykket litteraturfestival. 

Lig&Lyt til Asta-Maja og Maise Njor indskriver sig i en række af nærværende, sjove, vedrørende, nysgerrige og mindeværdige arrangementer, hvor publikum får et sneak peak ind i endnu uudgivede værker med unikke indblik i forfatternes processer, sårbarheder, ambitioner, overvejelser, tvivl og intentioner til følge og med muligheden for at stille spørgsmål, reflektere og kommentere på det oplæste.

Vi har allieret os med KAFFEKVÆRNEN, som hælder velbrygget kaffe på termokanderne, så der er lidt at skylle de sprøde croissanter ned med. 

Dørene åbner kl. 09.30. Og så er det super gratis. Vel mødt!

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyhederne fra os direkte i din mailbox