Nysgerrig på festivalen 2019?

Litteraturfestivalen ’KBH Læser’ har kørt siden 2008. I den tid har festivalen ændret format og taget chancer og nu gør vi det igen. Fra 2019 i dagene 16.-24. marts prøver vi kræfter med børnelitteraturen. Det gør vi fordi Københavns Biblioteker i de kommende år vil styrke børns læsning og læselyst. Den indsats skal KBH Læser understøtte. Festivalen forbliver en bydækkende festival, men organiseringen bliver forankret mere i og omkring bibliotekerne. Festivalen vil være en fejring af læselyst og litteratur med fokus på børn op til 12 år og vil præsentere en mangfoldighed af både store og små arrangementer fordelt ud over hele byen. Festivalen vil henvende sig både til børn og forældre, til fagprofessionelle, undervisere og pædagoger. Den vil være åben og inkluderende og tage fat i væsentlige temaer gennem litteraturen. Vi glæder os meget til udviklingen af børnelitteraturfestivalen og vil fortsat gerne være i dialog med vækstlag, forlag, teatre m.v., hvis nogen har lyst til at bidrage i samarbejde med Københavns Biblioteker.

Vi er stadig i gang med at udvikle festivalens grundlæggende rammer, men vi vil snarest oprette og henvise til de nye kanaler for børnelitteraturfestivalen, hvor det bliver muligt at følge udviklingen.

Hvis I er interesserede i at høre mere og dele en idé til et arrangement, så kontakt projektleder Tanne Schlosser Søndertoft på [email protected]

De bedste hilsener,

Tanne Søndertoft

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyhederne fra os direkte i din mailbox