Menu

Videre til indhold | Videre til menunavigation

Du er her: Forside Det sker her!

Det sker her!

Et niveau op
Det Kongelige Bibliotek
Det Kongelige Bibliotek er igen i år en del af kbh læser. De byder ind med deres populære litterære og lærerige arrangementer, der giver indblik i de store klassikere på Den Sorte Diamant.
Forfatterskolen
Forfatterskolen er på plakaten under kbh læser i år med spritny litteratur og lyrik fra de studerende, som læser op af egne tekster via en digital installation
Boghandlere
Flere af Københavns boghandlere er med i kbh læser og tilbyder både oplæsninger, forfattermøder, skrivekurser og information om, hvad der rører sig i litteraturens verden.
Caféer
Under kbh læser har du mulighed for at smutte ind på din yndlingscafé og få en litterær oplevelse over en kop god kaffe.
Museer
Museer i byen indbyder dig til at se, læse og høre litteraturen.
Kirker
kbh læser viser sig også i kirkerummet, hvor litteraturen og lyrikken indtager gudstjenesten.
Svømmehaller
Kom tættere på litteraturen i svømmehallen. Ordene, bogstaverne og lyrikken indtager svømmehallen, som du kender den, og får nyt liv i bølgeskvulpen.
Sportshaller
Du kan opleve mere end at få sved på panden, når du træner i kbh læser-ugen.
Kulturhuse
Københavns kulturhuse inviterer kbh læsers gæster ind til et væld af litterære arrangementer
Københavns Biblioteker
Københavns biblioteker bugner af litterære tilbud under kbh læser! Der er arrangementer for enhver, hvor der åbnes for litteraturens verden og indbyder til læring, leg og læselyst.
Københavns Biblioteker
 
På nettet
Litteratur er mere end papir og tryk i blæk. I år har kbh læser også et par aktiviteter, som kun finder sted på nettet, hvor du kan surfe og se litteraturen fra en ny vinkel.
I byens gader
Litteraturen fjerner sig ikke bare fra bogens sider, men rykker også ud af sine faste rammer og bygninger. Du kan møde lyrikken, skønlitteraturen og digtene på din vej - på gaden eller i toget.
LiteraturHaus
LiteraturHaus er Danmarks første litteraturhus og tilbyder året rundt et program spækket med litteratur, lyrik og debat. Igen i år har de flere arrangementer på plakaten under kbh læser, og de inviterer indenfor i deres smukke kirke, hvor der er højt til loftet og rum til overraskelse
Information