Kbh læser ønsker god jul og godt nytår!


Juletid er læsetid
kbh læser håber vi, at juletiden også betyder læsetid. Vi håber, at der ligger rigtig mange dejlige bogpakker under juletræerne i år. Læsestof der byder på ny viden, læsestof der kræver fordybning og ro, læsestof der underholder, læsestof til eftertanke, læsestof der får dig til at gyse, til at rødme, til at grine og til at drømme dig langt væk.

kbh læser håber, at der under juletræerne ligger læsestof der får det fremmede til at lyde velkendt, og det velkendte til at fremstå nyt og måske ukendt gennem nye formuleringer og overraskende beskrivelser. Vi håber, at der ligger læsestof til unge og gamle, til rutinerede læsere og til dem der først lige er ved at opdage læsningens glæde. For kbh læser håber netop, at læsningens glæde spredes, og vi ønsker at bidrage til det ved at være en festival, der henvender sig til alle type læsere.

Fordriv ventetiden 
Ventetiden indtil næste års kbh læser festival kan føles lang. For at fordrive tiden opfordrer vi dig derfor til at følge os på Twitter, hvor vi viser vej til gode læsetips, gratis læsning på nettet og en masse bog- og litteraturrelateret stof.

I december har vi fx linket til en julekalender med 24 af verdens bedste eksempler på litterær journalistik, der giver selv de bedste krimier og romaner kam til håret, du kan stadig nå at læse med. Eller hvad med en novelle af dette års vinder af nobelprisen i litteratur – Mo Yan? Du kan også selv byde ind og være med til at anbefale god vinterlæsning.

kbh læser siger tak for i år, og ønsker jer alle en rigtig glædelig læse-jul, og et skønt og lykkebringende bog-nytår. Vi ses i 2013!