KBH Læser får ny projektleder og nyt fokus

Kære venner, følgere, likere, arrangører og deltagere af KBH Læser,

Festivalens leder gennem de sidste 4 festivaler, Niels Offenberg, går på orlov og giver stafetten videre til festivalens nye projektleder Tanne Schlosser Søndertoft.

Kbh Læser er Københavns bibliotekers litteraturfestival. På baggrund af bibliotekernes strategi og fokus på børn og unge, justeres festivalens fokus fremadrettet.  Festivalen bliver et af mange tiltag, hvis ambition er at inspirere børn og deres voksne til læsning, mødet med litteratur og mødet med menneskene bag litteraturen. Københavns mange voksne litteraturelskere og læsere får fortsat et bredt udvalg af muligheder for at fordybe sig i litteraturens krinkelkroge gennem alt fra læseklubber, forfatterarrangementer, ebøger, lydbøger og digitale abonnementer inden litteraturen, som kan findes på bibliotek.kk.dk eller dit lokale bibliotek.

Med denne justering går festivalen også fra at have en bestyrelse til at blive ledet gennem en projektgruppe på biblioteket. I den anledning vil vi gerne takke KBH Læsers bestyrelse mange gange for deres bidrag til festivalen, deres faglige sparring og entusiasme for projektet. Tak til Lise Bach Hansen, Kåre V. Poulsen, Stinne Hjortlund Kristoffersen og Rikke Viemose!

Tak til alle, der har været med, for jeres støtte og opbakning til festivalen i dens levetid indtil nu – Vi håber, I også vil følge os fremover og glæder os til at vende tilbage i 2019 med et stærkt børnelitterært program

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyhederne fra os direkte i din mailbox