KBH Læser får nyt fokus

Litteraturfestivalen ’KBH Læser’ har kørt siden 2008. I den tid har festivalen ændret format og taget chancer og nu gør vi det igen. Fra 2019 i dagene 16.-24. marts prøver vi kræfter med børnelitteraturen. Det gør vi fordi Københavns Biblioteker i de kommende år vil styrke børns læsning og læselyst. Den indsats skal KBH Læser understøtte. Festivalen forbliver en bydækkende festival, men organiseringen bliver forankret mere i og omkring bibliotekerne. Det bliver en festival med fokus på både børn og børns voksne sidstnævnte med et stærkt fagprogram under festivalen, hvor vi kan blive klogere på hvad, hvorfor og hvordan, det er godt for børn at læse. Vi glæder os meget til udviklingen af børnelitteraturfestivalen og vil fortsat gerne være i dialog med vækstlag, forlag, teatre m.v., hvis nogen har lyst til at bidrage i samarbejde med Københavns Biblioteker.

Københavns mange voksne litteraturelskere og læsere har stadig et bredt udvalg af muligheder for at fordybe sig i litteraturens krinkelkroge gennem bibliotekernes tilbud som rummer litteratur-, fag- og debatarrangementer, læseklubber, forfattermøder, ebøger, lydbøger, nyhedsbreve, abonnementsordninger, tidsskrifter og meget mere.

Vi er stadig i gang med at udvikle festivalens grundlæggende rammer, men vi vil snarest oprette og henvise til de nye kanaler for børnelitteraturfestivalen, hvor det bliver muligt at følge udviklingen.

De bedste hilsener,

KBH Læser

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyhederne fra os direkte i din mailbox