Petra Adlerberth-Wik

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Teaterinstruktør Petra Adlerberth-Wik fra Den Danske Scenekunstskole anbefaler S.C.U.M. manifestet i anledning af Kbh Læsers 2018. Hun er netop aktuel med teaterstykket: SCUM

Jeg vil gerne anbefale teksten ud fra at jeg synes at det i bund og grund er en meget øm og kærlig tekst, og en tekst man skylder at dele med enhver kvinde i et patriarkat. Det er den tekst der har flyttet og forandret flest af mine venner, i forhold til at de pludselig oplever, at de fået tilgang til en position hvor de ikke selv står til ansvar for den misfordelning af magt der stadig er i vores samfund. Det er også en tekst der har flyttet mig, og fået mig til at opleve, at jeg har ret til at kæmpe og tro på hvad jeg står for, og at jeg ikke skal sige undskyld, fordi jeg synes at vores samfund er groft uretfærdigt. Jeg synes også at tekstens styrke er at det er en meget kompleks, intelligent og humoristisk satire, men at den samtidigt er helt alvorlig. Det er en tekst du aldrig kan være helt sikker på eller kontrollere.

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyhederne fra os direkte i din mailbox