Ta’ os på ordet


Ta’ os på ordet er en aften i digtets tegn, som begynder med en introduktion og efterfølges af en halv times oplæsning ved digterne, Bjarne Brønno, Tue Omø og Lene Skovsende. Herefter vil der for publikum være mulighed for at få 5-10 minutter til at fremføre egne værker. Tilmelding for oplæsning af værker ønskes. Man kan dog under afviklingen af arrangementet blive skrevet på listen. Efterfølgende er det idéen at lave en bog med de optrædendes bidrag.

 

Web og sociale medier

Tue Omøs facebook-side

Nano Poets facebook-side

 

Kontakt

Lene Skovsende og Tue Omø

[email protected]

 

Arrangementer

2. marts

Ta’ os på ordet

Ta’ os på ordet er en aften i digtets tegn, som begynder med en introduktion og efterfølges af en halv times oplæsning ved digterne, Bjarne Brønno, Tue Omø og Lene Skov-sende. Herefter vil der for publikum være mulighed for at få 5-10 minutter til at fremføre egne værker. Tilmelding for oplæsning af værker ønskes. Man kan dog under afviklingen af arrangementet blive skrevet på listen. Efterfølgende er det idéen at lave en bog med de optrædendes bidrag.

  • Oplæsning
  • Ta’ os på ordet/ Rheumhus
  • Entré 10 kr. / Hvis du vil fremføre dine egne værker ved dette arrangement, bedes du tilmelde dig på: [email protected]. Entré er inkl. kaffe og hjemmebagte småkager

Læs mere…